Comenzi telefonice   Telefon 0740672124

Testimoniale

Testimoniale

Mi s-a stricat un buton de la cabina de dus si la ei am gasit piesa de schimb si am primit-o doua zile mai tarziu. Eram cat pe aici sa renunt si sa-mi iau cabina noua, dar cei de la Magazinul de Sanitare m-au scutit de o mare cheltuiala si bataie de cap. Multumesc, recomand!
Corina

CorinaNeagu

Am comandat o cada si un lavoar, amandoua mi s-au potrivit de minune in casa si arata exact ca in poze. Multumesc mult si recomand!
Marian

MarianNiscoveanu

Ambele comenzi pe care le-am facut au ajuns repede, fara intarzieri. Produsele mi se par de calitate si preturile mai mult decat rezonabile. Recomand tuturor Magazinul de Sanitare!
Mihaela

MihaelaComan

Obiecte sanitare de calitate si o echipa super! Recomand tuturor sa le incerce serviciile. Mi-a venit un lavoar in Bucuresti in 2 ore!
Oana

OanaParvan

Cand am auzit prima oara de la un coleg ca si-a luat cada de pe net, am zis ca e nebun. Cand am intrat si am vazut preturile, am zis ca e nebun cine nu cumpara online! Si unde mai pui ca-ti mai vine si acasa.
Iordache

IordacheMihai

Stiu ca ma pot baza pe voi la nevoie. Am avut nevoie de piese de schimb pentru cabina de dus si le-am primit in 24h. In alte parti am auzit: NU SE POATE, NU AVEM, NU EXISTA si la voi mi s-a spus ca se rezolva si a doua zi am avut piesele acasa. Recomand!
Gradinaru

GradinaruAlex

Nu mi-a venit sa cred ce usor mi-a fost sa comand si sa primesc produsele! Am comandat si in cateva zile le aveam deja in baie instalate. Super!
Preda

PredaRaluca

Suport clienti Program de Luni pana Vineri intre 8 si 17

0740672124 office@magazinuldesanitare.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!