Testimoniale

Testimoniale

Mi s-a stricat un buton de la cabina de dus si la ei am gasit piesa de schimb si am primit-o doua zile mai tarziu. Eram cat pe aici sa renunt si sa-mi iau cabina noua, dar cei de la Magazinul de Sanitare m-au scutit de o mare cheltuiala si bataie de cap. Multumesc, recomand!
Corina

Neagu Corina

Am comandat o cada si un lavoar, amandoua mi s-au potrivit de minune in casa si arata exact ca in poze. Multumesc mult si recomand!
Marian

Niscoveanu Marian

Ambele comenzi pe care le-am facut au ajuns repede, fara intarzieri. Produsele mi se par de calitate si preturile mai mult decat rezonabile. Recomand tuturor Magazinul de Sanitare!
Mihaela

Coman Mihaela

Obiecte sanitare de calitate si o echipa super! Recomand tuturor sa le incerce serviciile. Mi-a venit un lavoar in Bucuresti in 2 ore!
Oana

Parvan Oana

Cand am auzit prima oara de la un coleg ca si-a luat cada de pe net, am zis ca e nebun. Cand am intrat si am vazut preturile, am zis ca e nebun cine nu cumpara online! Si unde mai pui ca-ti mai vine si acasa.
Iordache

Mihai Iordache

Stiu ca ma pot baza pe voi la nevoie. Am avut nevoie de piese de schimb pentru cabina de dus si le-am primit in 24h. In alte parti am auzit: NU SE POATE, NU AVEM, NU EXISTA si la voi mi s-a spus ca se rezolva si a doua zi am avut piesele acasa. Recomand!
Gradinaru

Alex Gradinaru

Nu mi-a venit sa cred ce usor mi-a fost sa comand si sa primesc produsele! Am comandat si in cateva zile le aveam deja in baie instalate. Super!
Preda

Raluca Preda

Suport clienti Program de Luni pana Vineri intre 8 si 17

0744.377.099 office@magazinuldesanitare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!